Menu
Your Cart

Despre noi

Producător de mese și scaune din lemn masiv, AB BIALI, vă oferă o gamă largă de produse realizate special pentru a fi pe placul dumneavoastră.  Descoperiţi online oferta noastră de scaune și mese de sufragerie, cu o tapiţerie aleasă cu grijă și un finisaj desăvârșit.  Deoarece punem preț pe calitatea produselor noastre dar, și pe confortul dumneavoastră, ne bazăm în elaborarea fiecărui produs pe tradiţie şi creativitate. 

SC AB BIALI SRL răspunde cu profesionalism comenzilor dumneavostră!

AB BIALI este o companie cu capital integral privatizat, specializată în producerea de scaune și mese din lemn masiv realizate cu un design atractiv și variat. Scaunele produse de firma noastră se remarcă prin stil și calitate, având un finisaj desăvârșit și varietate coloristică. Tapițeria din piele naturală,  piele ecologică sau materiale textile oferă un plus de eleganță, iar sculptura manuală pune în evidență noblețea lemnului. 

100% clienți mulțumiți!.

Experiența pe care AB BIALI o are în producerea scaunelor și meselor de sufragerie reprezintă o garanție a seriozității și profesionalismului nostru, acesta fiind motivul pentru care firma noastră comercializează produsele sale atât în țară, cât și în străinătate. Deoarece investim în mod constrant în calitatea produselor noastre acest lucru ne ajută în menținerea relațiilor bune cu partenerii și clienții noștri. 

Contact

Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a îmbunătăți experiența dvs. de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate