Menu
Your Cart

Termeni și condiții

Vǎ mulţumim pentru accesarea site-ului abbiali.ro

Pentru utilizarea acestui Site este necesara citirea si acceptarea acestor Conditii Generale de Vanzare in totalitate. Prestatiile pe care acest Site le furnizeaza sunt rezervate persoanelor peste 18 ani sau minorilor de peste 14 ani care au consimţǎmântul pǎrinţilor de a utiliza site-ul abbiali.ro.

1. Utilizarea site-ului
Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpărarea produselor și serviciilor prezentate pe site-ul abbiali.ro implică acceptarea acestor termeni și condiții.

2. Schimbarea termenilor și condițiilor
SC AB BIALI SRL își rezervă dreptul să facă modificări, actualizări privind termenii și condițiile, fără o notificare prealabilă și fără precizarea motivelor.

SC AB BIALI SRL  își rezervă dreptul să facă modificări în structura site-ului fără o notificare prealabilă și fără precizarea motivelor.
Continuarea folosirii site-ului implică acceptarea modificărilor efectuate.

3. Drepturi de autor
Conținutul site-ului abbiali.ro (texte, fotografii digitale, simboluri grafice, date tehnice, alte informații) este proprietatea SC AB BIALI SRL și este apărată de legea pentru protecția drepturilor de autor.
Folosirea fără acordul SC AB BIALI SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește în conformitate cu legile în vigoare (acoperirea în totalitate a prejudiciului plus daune interese).

4. Confidențialitate
Datele personale ale fiecărui client sunt confidențiale și vor fi folosite de către SC AB BIALI SRL numai în scopul declarat al acestui site. Societatea noastră se obligă să nu furnizeze aceste date unei terțe persoane.
SC AB BIALI SRL nu își asumă responsabilitatea pentru pierderile de informații datorate erorilor produselor software sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce găzduiește site-ul nostru.

5. Corectarea informațiilor eronate
SC AB BIALI SRL nu își asuma responsabilitatea pentru textele de descriere a produselor, acestea fiind reproduse din materialele oferite de furnizori.
Ne rezervăm dreptul de a corecta eventuale omisiuni, erori în afișare care pot surveni în urma unor greșeli de dactilografiere, lipsă de acuratețe sau erori ale produselor software, fără a anunța în prealabil.

6. Comanda

Dupa plasarea comenzii veti fi contactati de catre un operator al firmei SC AB BIALI SRL

Plata se face ramburs sau virament, include valoarea coletului (contravaloarea produselor comandate) + taxele aferente curierului rapid, (contravaloarea transportului, asigurării coletului și returul banilor), indiferent de zona de expeditie.

Produsele de pe acest site sunt oferite în limita disponibilității stocului. Nu pot fi cerute despăgubiri în cazul în care comanda nu poate fi onorata din motive întemeiate (lipsa produsului din stoc, eventuale greșeli de tipărire etc.).  În aceste cazuri restituim suma plătită. În aceste cazuri SC AB BIALI SRL va anunța clientul despre problemele apărute . Valoarea maximă a obligațiilor SC AB BIALI SRL față de clienții săi, în cazul nelivrării produselor sau a livrării necorespunzătoare, reprezintă valoarea sumelor primite de la clienți.

7. Livrarea
Se face prin curier  – stabilirea modalitatii de livrare se face fie prin alegerea modalitatii de livrare in momentul comenzii, fie cand veti fi contactati pentru confirmarea comenzii. 

VĂ MULŢUMIM PENTRU ÎNCREDERE !!!.

Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a îmbunătăți experiența dvs. de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate